Help je op 1 september ook mee om al suppend de Alkmaarse grachten schoon te maken

Help je op 1 september ook mee om al suppend de Alkmaarse grachten na Lichtjesavond schoon te maken? Er zijn nog 10 (gratis) plaatsen beschikbaar.

Nog niet eens zo lang terug waren de grachten in Alkmaar een soort open riool. Dankzij de aanleg van rioleringen en onze moderne rioolwaterzuiveringsinstallaties is het water in tijden niet zo schoon geweest. Helaas belandt er nog altijd veel zwerfvuil in sloten en grachten. Veel daarvan halen wij als waterschap uit het water via roosters bij de gemalen. Maar vooral kleiner afval belandt uiteindelijk in zee waar het zich ophoopt als ‘plastic soep’. Zero afval in het water tijdens de Lichtjesavond is niet helemaal te realiseren. Daarom deze Sup It Up actie.

Meld je aan bij Nanda van den Ham van El Kombi SUP via de mail (nanda@elkombi.nl) of telefonisch via 06-24805655.
Je krijgt een bevestiging als je mee kunt doen.

Share:

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *