Spinning- & Zumba Marathon levert meer dan € 3500,- op voor de stichting Carolahelpt.nl

Zondag jl. was het zover, de Spinning- & Zumba Marathon voor het goede doel  de stichting Carolahelpt, dat de strijd aan gaat tegen melanoomkanker.
“WOW” waren de eerste worden na het in ontvangst nemen van de cheque, het is nog steeds onwerkelijk zegt  Romée Hoogenbosch organisator van dit evenement.
“ja gisteren ( zaterdag bij Kenneth op Zaterdag) vertelde ik nog geld is leuk al is het nog maar 4 a 500 euro, als men maar sportief mee doet maar dit nee ze kan het nog niet echt beseffen.

Romée kwam op het idee om dit te doen, om dat zij haar schoonmoeder (Carola Van ’t Schip) toch te willen helpen met de stichting Carolahelp.
Met het idee in haar hoofd als Zumba instructrice is zij naar Frank Beke ( eigenaar van Sportstudio Boddieplan) gestapt of het mogelijk was ,

Frank “ ja ik ken Romée al een tijdje en  ben mij ook in de stichting gaan verdiepen en ja dat geep mij wel , waardoor ik eigenlijk wel geen nee meer kon zeggen en ook meteen dacht aan spinning er bij, maar dat het zo een succes zou worden had ik niet verwacht.

 

 

 

 


Ook voor Carola Van ’t Schip was dit boven verwachting , dit had ik echt niet verwacht en de opkomst en staat zo wel buiten bij de Zumba als binnen hier bij de Spinning bom vol ..en ja ik krijg wel de vraag wat houd de stichting in dat zeg ik er een stukje over maar verwijs ze dan naar de website van Carolahelpt.nl. of dit nog een vervolg gaat krijgen zijden de partijen zeker maar wanneer dat gaan wij nog op ons gemak na bestuderen, maar eerst nu nagenieten.

Onder toezicht van wethouder Does (deze kwam voor de morele steun voor  Fractievoorzitter Stefan Brau), was de   Spinning- & Zumba Marathon een geslaagd evenement.

Share:

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *