Drie keer raden waar deze crimineel momenteel voor gezocht wordt

Fans van Breaking Bad konden hun ogen niet geloven toen de politie van Galesburg een mugshot via hun Facebook-pagina plaatste, waaruit bleek dat een man gezocht word op dit moment voor een overtreding met betrekking tot meth-bezit. meld fakka.nl op hun website

Todd W. Barrick Jr., die voorwaardelijk vrij was en dus een parole violation is begaan, lijkt ontzettend op de scheikundeleraar uit Albuquerque. Dezelfde kale kop, witte tank top, sikje en zijn bril maakt het geheel natuurlijk af.

Om het nog enger te maken…..LMFAO! Barrick Jr. is 50 jaar oud, even oud als Walter White toen hij begon met het produceren van Meth. Op Facebook reageren mensen onder de foto met ‘Heb je het al geprobeerd in Albuquerque? of “Waarschijnlijk zit ‘ie bij Los Pollos”.

Todd AKA Walter White is op dit moment nog steeds voortvluchtig.

Share:

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *