Gratis Alcohol en Verkeer Cursus bij aanvraag Rijbewijs voor Heerhugowaarders van 17 tot 25 Jaar

Heerhugowaarders tussen 17 en 25 jaar die hun autorijbewijs willen halen, kunnen zich opgeven voor een Alcohol Verkeer Cursus (AVC) en na afloop hun autorijbewijs gratis aanvragen. meld Heerhugowaard Centraal op de website.  Er zijn nog een paar plekken vrij voor de eerstvolgende cursus op woensdag 16 oktober.

De AVC is bedoeld om (toekomstige) automobilisten bewust te maken van de gevolgen van rijden onder invloed. Ook wordt aandacht besteed aan de effecten van drugs en telefoongebruik tijdens het rijden. Wie de cursus goed afrondt krijgt een certificaat, waarmee gratis het rijbewijs kan worden aangevraagd. Normaal kost dit 39,75 euro.

Opgeven voor de cursus kan via verkeerscursus@brijder.nl onder vermelding van je naam, adres, woonplaats en geboortedatum. Kijk voor de voorwaarden, locatie en alle cursusdata op heerhugowaard.nl.

Share:

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *