WHITNEY HOUSTON ALS HOLOGRAM AFAS LIVE

The Whitney Houston Hologram Tour komt op 13 maart 2020 naar AFAS Live.

Tijdens An Evening With Whitney: The Whitney Houston Hologram Tour komt het hologram van de zangeres met een volledige live band, achtergrondzangeressen en dansers een show neer zetten waarmee Whitney zelf de Arena’s platspeelde in haar hoogtijdagen.

Het iconische concert viert Whitney’s muzikale nalatenschap en ongekende status als meest bekroonde vrouwelijke artiest aller tijden! De unieke holografische show herenigd fans met de Queen of Pop met behulp van de nieuwste technologie en digitale bewerkingen van haar klassieke hits zoals “I Will Always Love You,” “I Wanna Dance With Somebody (Who Loves Me),” ”The Greatest Love of All” en ”Higher Love.”

Het project is afkomstig van het officiële Houston Estate. Whitneys schoonzus en oud-manager Pat Houston waren nauw betrokken bij de productie van de tour.

Share:

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *