Dutch Media Week van 4 tot en met 13 oktober in Hilversum

Welke impact heeft media op jouw leven? Hoe ontstaan de mooiste verhalen en welke diverse technieken schuilen hierachter? Van vrijdag 4 oktober tot en met zondag 13 oktober 2019 draait het in heel Hilversum om de impact van media op ieders leven. Een festival voor jong tot oud en van gebruiker tot mediamaker waarin bijzondere en actuele verhalen van en over media verteld en ontdekt worden.

Bezoek inspirerende bijeenkomsten, kom met het hele gezin langs tijdens het familiefestival, neem een kijkje achter de schermen bij de Open Studio Dagen en maak kennis met toffe media-innovaties. Iedere dag staat er een ander uitgebreid programma klaar met interessante activiteiten, zowel op het Media Park als in Hilversum.

Dutch Media Week wordt dit jaar voor de vierde keer georganiseerd. Hilversum is dit jaar alweer een eeuw lang dé mediastad van Nederland. Het mediafestival wordt georganiseerd door Beeld en Geluid, in nauwe samenwerking met de gemeente Hilversum en Hilversum Marketing.

Opening tijden zijn:
Vrijdag 4 oktober 2019 tot en met zondag 13 oktober  van 10:00 – 23:00

Share:

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *