Vrijwilligers Bedankt : In de week van 2 tot 10 november worden jullie in het zonnetje gezet! ☀️👏🎁

Vrijwilligers en mantelzorgers opgelet: je kunt je dit weekend nog inschrijven voor de gratis activiteiten van Vrijwilligers Bedankt. In de week van 2 tot 10 november worden jullie in het zonnetje gezet! ☀️👏🎁

Vrijwilligers en mantelzorgers in Heerhugowaard kunnen gratis meedoen aan leuke workshops, lezingen, rondleidingen en sportactiviteiten. Voor mensen die weinig tijd hebben zijn er ook cadeaubonnen voor fitness en lunches. Voor jonge vrijwilligers en mantelzorgers is er ook een Halloweenfeest in Kompleks. 🎃🥳

Meld je dus aan voor 20 oktober via:

www.vrijwilligers-bedankt.nl/gemeente/heerhugowaard

Share:

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *