Maak kans op game Call of Duty, deze zaterdag in het middag programma

WIN CALL OF DUTY MODERN WARFARE!

Herlaad je wapens en zet je nachtkijker aan, want Call of Duty is terug!
In dit deel van de geprezen first-person shooter staan de mondiale machtsverhoudingen onder hoogspanning en kruip je in de huid van Special Forces-agenten.
Met gevechten in fotorealistische omgevingen en snelle actie duik je de multiplayer modes in om epische killstreaks te maken met wapens die je naar wens kunt aanpassen.

Hierbij heb je meer aanpassingsmogelijkheden dan ooit tevoren.
Verken omgevingen in de nieuwe online arena in de klassieke multiplayer-modus of speel samen met je vrienden in verschillende co-op-missies en bereik alle vaardigheidsniveaus.

Call of Duty: Modern Warfare biedt naast een competitieve multiplayer-ervaring een enorm meeslepend en uitdagend verhaal dat een blik werpt op de dynamische aard van de huidige oorlogen.
In de singleplayer-campagne ga je samen met internationale speciale troepen en vrijheidsstrijders mee om geheime operaties uit te voeren in bekende Europese steden en de onvoorspelbare regio’s van het Midden-Oosten. Hoe het afloopt, is aan jou en je team.

Ja Juist voor jou kan de nieuwe “CALL OF DUTY” zijn wat moet jij doen?
Luister zaterdag van 12 tot 16 naar Kenneth op Zaterdag bij Heerhugowaard a life, en maak kans op dit nieuwe spel voor Playstation of Xbox.
In samenwerking met Mediamarkt Heerhugowaard geeft Kenneth op zaterdag de allernieuwste call of duty game weg, wil jij dit spel winnen? Luister dan naar de uitzending.

Kenneth op zaterdag is er elke zaterdag op 106.7 FM, 107.2, kabel 89.o, 9.22, 9.23 en via https://www.heerhugowaardalife.nl/webplayer/

Share:

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *