Kenneth op Zaterdag: Floris Kunnen we nu zeggen dat het “Landje Pik” is

Afgelopen zaterdag tijdens Kenneth op Zaterdag, sprak Kenneth schipper met Fractievoorzitter Floris de Boer van Hart voor Langedijk/D66.

Het betrof over een stuk uit het, Noord-Hollands Dagblad van 19 november waarin Hart voor Langedijk/D66 met grote verbazing vernam dat de Alkmaarse raad zich unaniem uitspreekt om Sint-Pancras en Koedijk toe te voegen aan de gemeente Alkmaar.

Hart voor Langedijk/D66 is ontsteld door dit besluit. De gemeenteraad van Alkmaar laat op diskrespectvolle wijze weten wat zij vinden van het participatieproces waar de gemeenten Langedijk en Heerhugowaard in zitten meld Hart voor Langedijk/D66 op de Facebook site.

Wij hadden een gesprek met Floris de Boer, luister het fragment hier onder.

Foto : Facebook Hart voor Langedijk/D66

Share:

Gerelateerde Artikelen