Kenneth op Zaterdag : De Middag show heeft als gast Henk Bolink en Wilma Roos

Wilma Roos begon haar carrière rond 1990. Haar artiestennaam Country Wilma werd bedacht door Gerard Joling. |
Ze zingt niettemin vooral Nederlandstalige feestmuziek en slechts voor een deel countrymuziek. Met nummer zo als Country queen, Onze Boerderij en Haidy Hey! is zeker de toon gezet voor een feestje, en voor feesten Nederland kennen we haar ook oa van de Toppers in Concert  in 2017 waar zij voor zo een 70.000 mensen optrad.

Een geboren Heerhugowaarder ( 1955 ), in tal van bands gezeten (“FIFTH AVENUE”, “ENERGY” en “FLAIR”.) maar in 1985 de overstap maakt om het toch te doen proberen als Solist.
En is hem zeker gelukt van Duidland tot Curaçao en in de jaren 90 werkelijks optrad in “The shorts of Londen” aan het Rembrandtplein.

Nu samen in het “bootje”gestapt om wat ooit door door Barry, Robin en Maurice Gibbs ( Bee Gees )  is geschreven, in een modern jasje in 2019 opnieuw te doen uitbrengen!!!
Islands in the Stream” wij hebben een gesprek met de 2 giganten over het heden en verleden .. misschien komt er wel een vervolg??

Kenneth Op Zaterdag is iedere zaterdag van 12 tot  16 uur
Op de Heerhugowaard A Life/CompleetFM via de FM 106.7/ FM 107.2 Kabel 89.0 Ziggo 922/923 en Kanaal 47 en via www.heerhugowaardalife.nl/webplayer

Share:

Gerelateerde Artikelen