Volendams Opera Koor & soliste Aylin Sezer treden op voor senioren in Cool

Zondag 1 maart treedt het Volendams Opera Koor onder leiding van dirigent Peter Schlamilch exclusief op voor Waardse senioren in kunst- en cultuurcentrum Cool. Gouden Dagen Heerhugowaard heeft dit koor weten te strikken voor een concert. Ook soliste en sopraan Aylin Sezer maakt haar opwachting en zorgt met haar bijzondere stemgeluid gegarandeerd voor kippenvel-momenten, zo verwachten de kenners. ,,Op 1 maart kunnen 500 senioren uit Heerhugowaard van 14.00 tot 16.00 genieten van een prachtig optreden van 100 in Volendammer kostuum uitgedoste koorleden en sopraan Aylin’’, vertelt voorzitter Frits Weel enthousiast. ,,Gouden Dagen zet zich in voor eenzame ouderen en streeft naar een betere kwaliteit van leven. Dat doen we onder meer door het vervullen van individuele en groepswensen. Met de organisatie van dit concert bieden we een grote groep senioren een mooie middag.’’

Sopraan Aylin Sezer behaalde haar master in operazang bij de Dutch National Opera Academy met een onderscheiding voor ‘exceptional artistic quality’. In 2017 won zij de Schaunard Award voor een indrukwekkende vocale prestatie en de HOTIAD Award voor Turks Artiest van het jaar. Ze vertolkte veel operarollen en treedt op als concertzangeres. ,,Het Volendams Opera Koor en Aylin Sezer vormen een bijzondere, zeer indrukwekkende combinatie.’’

Stichting Gouden Dagen ontvangt regelmatig donaties van particulieren, ondernemers en (lokale) overheden. ,,Daar zijn we heel blij mee. Want naast de vervulling van wensen, kunnen we een evenement als dit organiseren. Mede dankzij financiële injecties van de Stichting Nut is een concert van het Volendams Opera Koor, dat bekend is in binnen- en buitenland en van optredens met solisten van naam en faam, toch haalbaar. Dat is onze senioren van harte gegund.’’

De kaartverkoop voor het optreden van het Volendams Opera Koor en Aylin Sezer start dinsdag 11 februari exclusief bij woonzorgcentrum De Raatstede. ,,Er zijn 500 kaartjes beschikbaar, waaronder uiteraard rolstoelkaarten. De laatste keer dat het Volendams Opera Koor optrad in Cool, waren de kaarten snel uitverkocht. Daarom verkopen we maximaal twee kaartjes per persoon en is op echt op. Wees er dus snel bij.’’ Een toegangskaartje kost € 10,- per stuk. Dat is inclusief garderobe. Kaartjes zijn verkrijgbaar op dinsdag 11 februari en woensdag 12 februari van 10.00 tot 12.00 uur en daarna, indien nog beschikbaar, op werkdagen bij de receptie van woonzorgcentrum De Raatstede, Dolomiet 2 in Heerhugowaard. Rolstoelkaartjes zijn verkrijgbaar via Nel Nooter (n.nooter@dprs.nl). Meer informatie over het optreden van Volendams Opera Koor en Aylin Sezer, Gouden Dagen Heerhugowaard en de kaartverkoop via 072 – 576 72 00.

Share:

Gerelateerde Artikelen