Voorjaarsactiviteiten bij Museum BroekerVeiling

Echt veel winter hebben we niet gehad dit jaar, maar het voorjaar komt er al weer aan! Tijdens de voorjaarsvakantie kan je bij Museum BroekerVeiling weer volop genieten van het museumprogramma en activiteiten voor de kids.

Het is koud (nou ja, een beetje), nat en donker deze periode. Maar in plaats van deze voorjaarsvakantie thuis op voor de buis te zitten kan je met het hele gezin langskomen bij Museum BroekerVeiling voor een gezellig dagje uit! In de periode 15 februari tot en met 23 februari (let op, de maandag zijn we natuurlijk dicht!) zitten de dames van Westfries Kostuum aan hun handwerkjes te breien, haken en kantklossen. Kom jij ze een handje helpen? Op de woensdagmiddag kan je kaarsen komen maken in de lighallen en op de donderdag knutsel je allerlei prachtige werkjes in elkaar onder begeleiding van onze vrijwilligers.

Van zaterdag 15 februari tot en met zondag 1 maart kan je bovendien een leuke speurtocht maken door het museum. Puzzel jij het woord bij elkaar? Dan krijg je aan de balie een lekkere ouderwetse verrassing! Bovendien kan je je helemaal uitleven in de lighallen met de Oud-Hollandse spelletjes die daar staan opgesteld.

Tijdens de openingstijden van het museum wordt er natuurlijk ook gevaren door het Rijk der Duizend Eilanden en geveild in de afmijnzaal. Weet jij de knop op het juiste moment stil te zetten? Wie weet wordt je wel handelaar van de dag!

Kijk voor meer informatie over de activiteiten en openingstijden op onze website: www.broekerveiling.nl.

Share:

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *