25 jaar De Pieter Raat Stichting met activiteiten voor senioren

Feest bij de drie locaties van De Pieter Raat Stichting afgelopen dinsdag, De Pieter Raat bestaat 25 jaar. ,,Wat ooit begon met Huis ter Kimme en Hugo Oord, is uitgegroeid tot het huidige Pieter Raat, met moderne en deskundige (thuis)zorg en thuisondersteuning, woonzorglocaties De Raatstede en Hugo-Waard en uitdagende welzijnsactiviteiten voor alle senioren bij onder meer grand-café Arboretum. Het jubileum viert het hele jaar met rond elke 25e van de maand ludieke acties en nog uitgeregende activiteiten voor onze cliënten, Waardse senioren, onze medewerkers en vrijwilligers’’, volgens bestuurslid Gabriele Kasten. Cliënten genoten dinsdag van optredens van zangeres Monique, en de vrolijke Ierse band The Riddles. ,,Uiteraard was er gebak voor iedereen.’’

Bettina Reus (1 van de Welzijnscollega) schreef ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum een gedicht, getiteld Richting van de wind. ,,Een prachtig cadeau’’, glundert Kasten. ,,Ons motto?
Samen zorgen we voor senioren, nu en in de toekomst!’’

De activiteiten op maat en de jubileumactiviteiten staan in de activiteitenboekjes van de verschillende locaties en op de website. De boekjes zijn gratis af te halen bij De Raatstede (Dolomiet 2), Hugo-Waard (G. Douplantsoen 72) en grand-café Arboretum (Tamarixplantsoen 1).
Of in te zien op www.dprs.nl en op te vragen via info@dprs.nl.

Share:

Gerelateerde Artikelen