Fatima Haring in het Behouden Huis in Oudkarspel

Op zondag 8 maart treedt Fatima Haring op in Oudkarspel.

Fatima is een muzikaal talent, dat al op haar achtste is begonnen met het maken van muziek. Ze raakte hier meteen verslaafd aan en muziek heeft een plek in haar hart veroverd. Eerst speelde ze op de dwarsfluit en later op de basgitaar in de schoolband, maar vanaf haar achttiende is ze gaan zingen. Als solist heeft ze veel podiumervaring opgedaan o.a. in een rock- coverband, maar dat bleek niet genoeg. Vanaf 2009 is ze begonnen met het schrijven van haar eigen muziek, waar ze sinds 2013 mee optreedt.
Ze begeleidt zichzelf op gitaar en wordt bijgestaan door Sjoerd Alkema op bas en Arnolda van Vliet op percussie/backing vocals.

Ze speelt vooral haar eigen nummers, maar ook covers van andere artiesten. Fatima’s muziek is een mengeling van pop, folk en een vleugje rock. Haar songteksten hebben vaak serieuze onderwerpen. Het nummer “Girlpower” heeft ze speciaal geschreven voor Internationale Vrouwendag, dus dat zal ze zondag 8 maart zeker ten gehore brengen. Daarnaast kunnen haar liedjes ook gaan over de kroeg of Harry Potter. Met een volle en heldere stem is ze innemend en de muzikaliteit spat eraf. Je mag dit niet missen.

8 maart speelt Fatima Haring in het Behouden Huis in Oudkarspel.
De zaal gaat open om 14.30 en de muziek start om 15.00 uur tot ongeveer 17.00 uur inclusief een pauze
Fatima zal zowel eigen werk als covers spelen. Haar eigen muziek is een mix van pop, folk en een vleugje rock.
In 2019 heeft Fatima haar debuut EP ‘Catchweed’ uitgebracht.

Entree €5,00 en tickets kunnen worden besteld via info@behoudenhuisoudkarspel of via de telefoon 0226 75 30 63

Share:

Gerelateerde Artikelen