Bestseller van Annet Schaap naar theater COOL

Op woensdag 25 maart 2020 om 15:00 uur speelt Maas theater en dans de voorstelling Lampje in Theater Cool kunst en cultuur in Heerhugowaard. Lampje is een avontuurlijke en ontroerende familievoorstelling naar het succesvolle jeugdboek van Annet Schaap. In 2018 won Schaap met haar debuut alle belangrijke jeugdboekenprijzen: de Gouden Griffel, de Boekenleeuw, de Nienke van Hichtumprijs en de Woutertje Pieterse Prijs. Lampje toert tot en met 5 april 2020 door heel Nederland.

Regisseur Moniek Merkx maakt een bewerking van het gelijknamig jeugdboek “Lampje”. Het is een indrukwekkend verhaal over de dochter van een vuurtorenwachter, die in een stormachtig avontuur terecht komt. Alleen en verloren ontmoet ze geheimzinnige zeewezens, droevige kermisklanten en woeste piraten. En steeds overtreft ze zichzelf in dapper, volhardend en liefdevol zijn. De voorstelling Lampje is een beeldende vertelling met woeste drinkmuziek en droevige verlangliedjes van Djurre de Haan en met een poëtisch uitzicht op zee.

Lampje zal in Theater Cool kunst en cultuur, te zien zijn op woensdag 25 maart om 15:00 uur aan het Coolplein 1 in Heerhugowaard.
Kaarten zijn vanaf €15,- en kunnen telefonisch (072 576 09 55) of via de website worden besteld www.coolkunstencultuur.nl

Share:

Gerelateerde Artikelen