Filmhuisklassiekers en Oscarwinnaars bij Cool

Zak in de maand juni weg in de rode pluchen stoelen van Cool en geniet van Oscarwinnaars en filmhuisklassiekers op groot doek. Van het Hollywood-tijdperk tot de allerarmste wijken in Libanon. De films van Filmclub Cool laten je meeslepen in wonderbaarlijke verhalen.

Ontdek op donderdag 11 juni de geheimen van de familie van Osamu tijdens de film ‘Shoplifters’ of laat je op zaterdag 13 juni meeslepen in het liefdesverhaal tussen Wiktor en Zula in het Polen ten tijde van de Koude Oorlog.

Op donderdag 18 juni vertolkt niemand minder dan Christian Bale het waargebeurde verhaal van Dick Cheney, één van de belangrijkste vicepresidenten in de geschiedenis van de Verenigde Staten. En reis tot slot op donderdag 25 juni terug naar het Hollywood van de jaren ’60 tijdens Quentin Tarantino’s film Once Upon a Time in…Hollywood. Het eerbetoon aan het gouden Hollywood-tijdperk, met niemand minder dan Brad Pitt en Leonardo DiCaprio, werd genomineerd voor maar liefst 10 Oscars en won 3 Golden Globe Awards!

Brad Pitt and Leonardo DiCaprio star in Columbia Pictures ÒOnce Upon a Time in Hollywood”

In verband met de maatregelen rondom COVID-19 maakt Cool gebruik van een aangepaste zaalindeling voor maximaal 30 bezoekers. De zaal is omgebouwd tot een knusse, intieme en veilige ruimte. Op deze manier heeft de artiest op het podium voldoende interactie met het publiek, maar wel op een veilige manier.

Reserveren
Om zoveel mogelijk geïnteresseerden de mogelijkheid te geven om de voorstelling te bezoeken, spelen Kemp & Stek de voorstelling twee keer deze avond. Kijk voor meer informatie en tickets op www.coolkunstencultuur.nl.

Share:

Gerelateerde Artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *