RataPlan maakt doorstart kringloopwinkel aan De Meent in Lelystad mogelijk.

Het Goed maakte onlangs bekend hun deuren te doen sluiten in de gemeente Lelystad. Door de overname van Stichting RataPlan kan de kringloopwinkel behouden blijven. 
Hierdoor behouden de kringloopwarenhuis medewerkers hun baan en creëert RataPlan bovendien nieuwe arbeidsplekken.

Kort geleden kondigde kringloopwarenhuis Het Goed aan de vestiging aan De Meent binnen enkele maanden te gaan sluiten. Er is geken of er met branchgenoten kon worden samen gewerkt of dat er van overnamen spraken kon zijn. na dat beide partijen elkaar hadden gevonden is gekeken of er toch een doorstart mogelijk was. Daarbij stond voor beide partijen baanbehoud voorop. Het bestuur van RataPlan ziet mogelijkheden in de kringloopwinkel en neemt de vestiging inclusief medewerkers over. Dit is goed nieuws want hierdoor kan de winkel open blijven.

De kringloopwinkel aan De Meent in Lelystad welke RataPlan per september overneemt van Het Goed.
De kringloopwinkel aan De Meent in Lelystad welke RataPlan per september overneemt van Het Goed. (foto website Rataplan Heerhugowaard)

Vanaf september zal RataPlan de winkel overnemen. Er zal eerst een uitverkoop zijn en vanaf de tweede helft van september gaat de kringloopwinkel twee weken dicht voor een verbouwing.
Op donderdag 1 oktober heropent RataPlan de kringloopwinkel aan De Meent in Lelystad. Stichting RataPlan heeft al meerde vestigingen in de regio (Almere Stad en Almere Haven) en wij met Lelystad de zelfde uitstraling gaan maken als de ander 24 vestigingen.

Share:

Gerelateerde Artikelen