Veilig winkelen doe je in Winkelcentrum Middenwaard

Onder het motto “Zo blijven we samen gezond!”,  doet winkelcentrum Middenwaard er zoveel mogelijk aan om haar bezoekers zo veilig en gezond mogelijk te laten winkelen. Daarom plaatste het centrum eerder deze maand,  ter aanvulling op de huidige getroffen corona maatregelen, een healzzy2GO vendingautomaat met PPE-producten (personal protection equipment). Het assortiment bestaat uit niet-medische mondkapjes (o.a. verplicht in het OV), gezichtsmaskers en flesjes desinfecterende handgel. Het assortiment wordt aangevuld met gekoelde, gezonde energydrinks en flesjes bronwater.

Met maar liefst 150 winkels en horecagelegenheden, een centrale ligging in het Stadshart van Heerhugowaard en meer dan 6 miljoen bezoekers per jaar is Middenwaard het meest complete en veelzijdige winkelcentrum in de Kop van Noord-Holland. Middenwaard is het levendige stadscentrum van Heerhugowaard en werkt actief samen met omliggende partners in het Stadshart aan citymarketing onder de noemer ‘Zeg maar Hugo!’. Middenwaard heeft een sterk regionale functie en bedient naast Heerhugowaard ook de omliggende plaatsen.
www.middenwaard.nl

De missie van healzzy2GO is gezond leven en duurzame, eerlijke voeding. Een noodzakelijke en onomkeerbare trend. COVID-19 heeft aan het begrip ‘gezond leven’ een even dringende als dwingende betekenis toegevoegd. Vanuit dat gegeven heeft healzzy2GO, naast gezonde dranken en snacks, de z.g. personal care essentials toegevoegd aan het assortiment in de vendingmachines.

Omdat veiligheid, gemak en 24/7 verkrijgbaarheid belangrijke uitgangspunten waren, zijn de PPE-producten zeer scherp geprijsd. Het assortiment PPE-producten en de combinatie met gezonde dranken en snacks wordt per locatie en bezoekersdoelgroep samengesteld.

Share:

Gerelateerde Artikelen