De Dag van de Ondernemer

Het is vandaag de Dag van de Ondernemer. Ondernemers, maatschappelijke organisaties en verenigingen hebben het moeilijk in deze tijd. In het kader van de landelijke campagne #aandachtvoorelkaar geven we vandaag extra aandacht aan deze ondernemers en organisaties.

In de zomer konden burgemeester en wethouders nog langs bedrijven om te horen hoe het gaat, wat ze nodig hebben of waar de gemeente ze mee kan helpen. Het Corona Steunfonds is bijvoorbeeld één van de lokale steunmaatregelen die ondernemers en maatschappelijke organisaties kan helpen.

Een bezoek is gezien de coronamaatregelen nu niet mogelijk maar aandacht geven kan ook via de telefoon.

Ook jij kunt ondernemers extra aandacht geven door bijvoorbeeld lokaal te kopen of gebruik te maken van afhaal- of bezorgservices van lokale ondernemers! 👍

Share:

Gerelateerde Artikelen